Aanbod 2018

Aanbod

Het aanbod bij MarketingFans bestaat vooral uit DOEN!
Ik ben zelf bij veel workshops, seminars, lezingen, trainingen en cursussen geweest die vooral bestonden uit het oplepelen van een powerpoint-presentatie waarbij je met een notitieblok enorm hard mee zat te schrijven en je aan het eind van de dag enorm geïnspireerd naar huis ging.

Om er vervolgens thuis achter te komen dat je geen idee hebt HOE het allemaal werkt en WAAR je moet beginnen.

Ik heb pakketten voor kleine ondernemers, grote MKB’ers en alles ertussen in, als jij maar een bevlogen ondernemer bent!
Daarbij heb je de keus tussen zelf doen of laten doen.

MarketingFans klantenfunnel - Inbound Marketing

Gratis

Quick-Scan

In twintig minuten de vinger op de zeerste plek

In een Skype- of telefoongesprek kom ik binnen 20 minuten tot de kern van jouw 'probleem'.

Daarna zelf doen

...of laten doen

Doe-het-zelf-traject

Alle uitleg om zelf stap voor stap jouw marketingsysteem op te zetten en te laten werken. Geen video’s, wel plaatjes én back-up via Facebook. Je leert:

 • Opzetten en schrijven van een echt wervende website
 • Miniseries van content waarmee je steeds weer opvalt
 • Nooit irritant maar wel aanwezig door goed segmenteren in je e-mails
€99/mnd.
Minimaal 6 maanden

Bonus: na een jaar gaat de prijs omlaag naar 50 euro per maand. Dan hou je toegang tot alle systemen, de facebookgroep en de instructie. Maar ik ga ervan uit dat je dan alles zo goed in je vingers hebt, dat je de lessen minder gebruikt. Ik zorg ervoor dat het hele systeem up to date blijft. En bij een kink in de kabel, roep je mijn hulp in!

Start-Klaar-Pakket

Je hele systeem door mij klaargezet, inclusief website, e-mailsysteem en social media. Instappen, op maat maken en wegrijden. Wel regelmatig olie verversen!
Ik creëer samen met jou:

 • Vormgeving van je wervende website: de teksten en foto’s lever je wel zelf
 • Een voorbeeld serie van social media content die je steeds aanpast en uitbreidt
 • Een e-mailserie voor je hoofdproduct die je kunt kopiëren en aanpassen voor elk van je diensten of producten. Aansluitend, uiteraard, op je resultaat vanuit social media!
€2500
Kan klaar in 4 weken

Bonus: toegang tot het online systeem krijg je erbij! Dat heb je eerst niet nodig, want ik zet het klaar. Ga je het aanpassen, dan kun je hier alles stap voor stap, met afbeeldingen en uitleg, terugvinden. Wil je een snelle opfrisser en instructie, dan kom je gewoon – als je daaraan toe bent – naar de tweemaandelijkse update-dag.

Duo-race naar Resultaat

Volledig pakket van sparren, opzetten en inregelen. Ik de planning, techniek, uitvoering en het overzicht. Samen met jou de input, het sparren, de follow-up en de blije klanten.

 • In-house traject met mij als aanjager achter de voortgang
 • Technische uitvoering laat je aan mij over
 • Inhoudelijk ga je naar een compleet nieuw level van marketing
 • Je leert alles al doende, systemen kopieer je en pas je aan voor elke nieuwe dienst in de toekomst
 • Niet goedkoop, wel resultaat!
Vanaf €7500
Gemiddeld traject 4-6 maanden

Voetnoot: Dit traject doen we niet voor de lol. Het moet wel écht resultaat geven en inhoudelijk kan ik niets zonder jou. Realiseer je dus dat we zeker drie keer om tafel zitten voordat we onze handtekening hieronder zetten. Maar als we dan gaan, dan gaat er ook héél veel gebeuren, kost het veel tijd. Maar het levert ook veel op. Dat moet wel, want ook ik kan me niet veroorloven dat jij ons gestelde doel niet haalt.

Scroll naar boven