Marketing Stap-voor-Stap uitgelegd?!

Was je hier al niet een tijdje naar op zoek?

Een Nederlandstalig stappenplan HOE je Online Marketing kan inzetten voor jouw bedrijf zodat je jouw omzet kunt verdubbelen (of meer), makkelijker aan nieuwe klanten kunt komen en ook nog eens een goede relatie met ze op kunt bouwen.

MarketingFans biedt een...

Omzetverhogend Marketingplatform met Stap Voor Stap uitgeschreven Handleidingen en Trainingen inclusief Ondernemers-Community Plus Professioneel Support voor een vast bedrag per maand

MarketingFans klantenfunnel - Inbound Marketing

Het MarketingFans Platform is een website gebaseerd op WordPress, gevuld met alle tools die je nodig hebt om meer bezoekers, meer klanten en meer sales te behalen.

Handleidingen en trainingen. Stap voor Stap uitgelegd

We nemen je stap-voor-stap mee in het proces. Dit doen we d.m.v. uitgebreide, geschreven documentatie ondersteund door illustraties en afbeeldingen. Dus niet met ellenlange video's waarin je heel moeilijk net dat ene wat belangrijk is voor jou weer terug kan vinden.
Je krijgt letterlijk elke stap die je moet nemen uitgelegd, het enige wat jij moet doen is de stappen volgen, het vertalen naar je eigen product en je eigen teksten en afbeeldingen toevoegen.

Over de technische kant van de website hoef jij je niet druk te maken, je wordt technisch volledig ontzorgd!
Er zijn een paar tools buiten de website waar je een (betaalde) account moet nemen zoals Active Campaign (Autoresponder/email service), een Payment Provider (PayPro, voor eenvoudige producten of diensten) en de voor jouw geschikte Social Media kanalen.

Ondernemers Community

En mocht je er niet uitkomen of je hebt inspiratie nodig?!
Dan kun je terecht in de ondernemerscommunity wat bij het lidmaatschap hoort.
Hier vind je collega-ondernemers met dezelfde vraagstukken als jij hebt. Misschien wel dezelfde problemen. En wellicht heeft één van hen het al opgelost!
Maar je kunt er ook terecht voor inspiratie. Stel je vraag in de community en wie weet kom je tot inzichten waar je zelf nooit aan gedacht had.
Misschien zijn er ondernemers die een geweldige aanvulling zijn op jouw product of dienst en ontdek je mogelijkheden om samen te werken...hoe cool is dat!?
Wellicht ontstaan er vriendschappen voor het leven. Het is ons ook overkomen 😉

Er is niks fijner dan een omgeving met gelijkgestemden.
Iedereen hier is gemotiveerd om anderen te helpen met zijn/haar product of dienst. En om er financieel beter van te worden natuurlijk.
Want dat mag! Er is helemaal niks mis mee om geld te verdienen met iets wat jij leuk vind, waar je goed in bent en waarmee je anderen helpt.

Support

Heb je een technische vraag? Of een persoonlijke?
Dan kan je binnen de ledenomgeving gewoon een ticket sturen en dan pakt 1 van ons het z.s.m. op.
Al jouw tickets, en dus jouw hele conversatie met ons, staat overzichtelijk op 1 plek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven