FunnelBord (2.0)

Het Magische FunnelBord en bijbehorende FunnelCards helpen je om jouw ideale klantroute strategisch en inzichtelijk uit te werken en helder te krijgen.
Het is direct je basis voor je online strategie.
Je leert segmenteren zodat je relevanter informatie kan sturen.
Je weet precies waar en wanneer er wat gebeurt of nog moet gebeuren.
Het geeft je structuur en rust. Een plan.
En het is zoveel makkelijker werken met een plan.

Het FunnelBord helpt je om jouw online marketing strategisch en inzichtelijk helder te krijgen.
Je leert welke 5 stappen er in je Funnel zitten, dat je maar met 2 hoeft te beginnen en hoe je alles met elkaar kan verbinden.
Je past de 6 kernelementen toe voor jouw ideale-klant-strategie, waarbij je de aandacht krijgt én vasthoudt en zelf de focus blijft houden op wat écht voor je bedrijf werkt.
Houd het simpel. Breid uit wat werkt en pas als je helemaal comfortabel bent met die strategie, dan mag je nadenken over een volgende.

Digitale versie van het FunnelBord mét Videotraining

Voor nu is het FunnelBord alleen in de 'Analoge' versie te gebruiken via de FunnelDag.
Binnenkort  komt 'ie ook in een Digitale versie met complete videotraining.
Je leert welke 5 stappen er in je Funnel zitten en welke 6 elementen je totale Strategie vormen.
De (9) FunnelCards bieden je ruimte om steekwoorden of een korte omschrijving te gebruiken voor dat moment in je Funnel en geven door verschillend kleurgebruik een levendig maar vooral helder overzicht van het verloop van jouw ideale klantFunnel.

Analoge' versie van het FunnelBord

De Digitale versie is fantastisch als je jezelf red! Maar voor veel ondernemers is het niet voldoende om er écht een vervolg aan te geven. De theorie klinkt aannemelijk en best logisch als je het hoort, maar als je dan zelf voor dat lege scherm zit valt het toch vies tegen. Een beetje hulp is dan welkom.

Weet je eigenlijk nu al dat je er met alleen de Digitale versie niet zelf uitkomt, omdat het gewoon niet eenvoudig is om je Funnel strategisch uit te werken?

Geheel verzorgd voor slechts €250. Met max 9 andere ondernemers en mijzelf om mee te sparren zodat je écht met resultaat naar huis gaat!

Scroll naar boven