FunnelDag Special

Zo maak je van je kijkers wél kopers!

Vul je eigen e-mailfunnel en creëer een vijver vol geïnteresseerd publiek

Doe je aan marketing? Dan heb je ongetwijfeld gehoord van een weggever. En van e-mailautomation, of een funnel.
Ooit wil je zelf zo’n funnel. Een serie mailtjes waarmee je jouw doelgroep enthousiast maakt voor je product of dienst.
Maar ja, druk hé? Je komt er nog niet aan toe.
En je weet eigenlijk ook niet precies wat je er nu in moet zetten, in die funnel. Dus dan kost het toch altijd meer tijd dan je denkt.

Geheel verzorgd voor slechts €295*, in Emmeloord

FunnelDag Special

Herken je dat? Dan hebben wij de oplossing voor je.

Dit gaan we doen:

 • Tijdens de Funneldag van Marketingfans zet je in twintig minuten je e-mails klaar. Tot zover de techniek
 • Vervolgens krijg je van ons blauwdrukken.
  Tekeningen en schetsen van de pagina waar jouw ideale klant begint… waar hij of zij eindigt… en van de mailtjes die daartussen zitten
 • In die mailtjes ertussen: daar zit het goud!
  Tenminste, als jij ze steeds waardevolle informatie geeft, gevolgd door een logische tweede stap. Dan zijn jouw mailtjes geen moment irritant, maar hunkeren je lezers naar de volgende!

Voor wie is dit geschikt?

Voor ondernemers die een dienst of een product onder de aandacht willen brengen van hun klanten. Die al wel een weggever hebben, of een idee voor die weggever. Ondernemers die nu met hagel schieten door lukraak zichtbaar te zijn, online en offline.
En die zich realiseren dat ze veel meer zouden bereiken als ze dit systeem toepassen om langer zichtbaar te blijven voor die potentiële klant, om meer indruk te maken en alvast een relatie op te bouwen.

Resultaat

E-mail automation is namelijk juist uitgevonden om te zorgen dat jouw doelgroep meer mag bepalen. Dat hij zelf bepaalt of hij extra informatie wil, of een aanbod. Of hij dat morgen wil lezen, of nu alvast.
Super klantvriendelijk, met de juiste inhoud op het juiste moment.

Jij kunt dat inrichten.
Met een beetje uitleg.
En onze praktische voorbeelden.

Je betaalt voor één dag.
En je bent in twee dagen klaar.
Niet meer schieten met hagel.
Maar bonbon voor bonbon aanreiken aan de écht leuke klanten.

En dan?

Aan het eind van de dag heb je je concepten klaar. Krijg je de blauwdrukken mee. En raden we je aan om direct de volgende dag alle losse eindjes af te maken, omdat je er dan nog lekker ‘in’ zit.

Je funnel is vergelijkbaar met een goed boek wat je niet weglegt, of met een spannende serie waarvan je de volgende aflevering gewoon MOET zien

Het alternatief

We achten de kans vrij groot dat je dit wilt uitstellen. Dat je éérst je website nog wilt optimaliseren. Dat je die jongens van dat SEO-bureau nog eens zou vragen. En dat je nét een advertentiecontract hebt getekend.
Of je wilt het zelf doen. Je hebt zelfs al eens een challenge gevolgd. Dus je kan het ook zelf. Als je die hele dag maar zou vrij plannen.

Maar dan onthullen we je ons geheim:

Ssssstttttt……

Op deze speciale Funneldag zit je niet alleen bij de funnelarchitect. Je krijgt de copywriter erbij!
Meta Groot Antink van Tekst met PIT heeft de blauwdrukken namelijk voor je gevuld. En nog beter: zij voorziet je tijdens die dag voor nog meer pittige olie op het vuurtje van je klant op te stoken.

Wil je dat?

Bel dan snel om je plek te reserveren. Of nog beter: reken je ticket af, dan is je stoel gegarandeerd voor jou.

 • We hebben maximaal 10 deelnemers
 • Locatie is het Ondernemershuis in Emmeloord, lekker centraal en gratis parkeren om de hoek
 • n uiteraard zorgen wij ervoor dat je niet verhongert…

Kun je je dat voorstellen?

Dat je dan naar huis gaat en dat je in de week erna, de hele dag ‘ping’ in je mailbox hoort. Dat je ziet dat mensen binnenlopen op je lijst. En dat je wéét dat jij volkomen geautomatiseerd vijf dagen, of tien, of vijftien, in ‘gesprek’ blijft met die mensen.

Hoeveel groter de kans dan is dat ze ook echt met jou in zee gaan... Omdat jij ze hebt opgewarmd, laten voorproeven, kennismaken en omdat je een heel concreet aanbod hebt kunnen doen… in alle rust en precies de goede versie. Gaaf toch?

Dit creëert een heerlijke vijver om in te vissen, en ondertussen heb jij alle rust om je te richten op je bestaande klanten: degenen die al betaald hebben en het dus volop verdienen!

Deze workshop (want dat is het; een doe-dag!) levert je direct resultaat op. Als je aan het eind van de dag een berichtje op je social media plaatst, heb je diezelfde dag nog (nieuwe) leads op je e-maillijst!

De FunnelDag

Op een toffe locatie in Emmeloord. Klik op de oranje knop voor data.

 • In 1 dag je Funnel voor je weggever klaar!
 • Techniek wordt volledig aangeleverd
 • Emails met voorbeeldinhoud; overtuigende verhaalstructuur
 • Werkt het beste met WordPress en ActiveCampaign
 • ALLE stappen uit het proces gaan we langs en passen we aan
 • Niet alleen techniek, maar ook de psychologie van de inhoud
 • Dezelfde dag nog nieuwe leads op je maillijst
 • Heerlijke lunch, koffie/thee en samen sparren
 • Neem je laptop mee!

€ 295,-

Eerstvolgende optie: januari 2023

Maximaal 10 deelnemers per FunnelDag. Persoonlijke aandacht.

Garantie

Ik weet dat het werkt, omdat ik het al zo vaak gedaan heb voor klanten. Op de funneldag bied ik die kans om ondernemers die het liever zelf doen.
De kracht is ons kader: je verzuipt niet omdat wij je niet alle 1001 mogelijkheden laten zien, maar juist richten op één goede eerste funnel. Dan komt de rest later wel! En nee, je hoeft ook niet direct met grote budgetten op Facebook te adverteren. Een goede funnel levert juist organisch, dus helemaal zelf, al véél meer potentiele klanten op.

Waarom bij mij

Ik kan me voorstellen dat je wilt weten bij wie je terechtkomt. Ik ben Ronald Jagt. Webbouwer van origine. Gek op alles met techniek, camera’s, drones. Maar vooral: gek op marketing. Omdat ik heb gemerkt dat je daarmee het verschil maakt tussen een bedrijf waar klanten ‘wel binnendruppelen’, en een bedrijf waar het de hele dag bruist van de energie.

Ik werk inmiddels samen met een team van andere experts. En je hebt misschien al gehoord van mijn samenwerking met ondernemerscoach Jolanda Wicherson, voor wiens klanten ik al hele mooie dingen heb mogen realiseren.

De andere trainer is Meta van Tekst met Pit. Copywriter specifiek voor websites die hun geld moeten terugverdienen. Krachtige marketingmachines en verleidelijke mailtjes, die schudt zij zo uit haar mouw. Een ideale aanvulling dus op deze dag. En met zijn tweeën kunnen we jullie ook nog gerichter helpen.

Veelgestelde vragen/opmerkingen:

Wat moet ik voorbereiden?

Werkt het ook zonder WordPress en ActiveCampaign?

Ben ik hierna klaar?

Locatie *

Kleine letters

De enige reden om het níet te doen, is als je echt helemaal nog geen idee hebt van een weggever.
We gaan het systeem installeren, vullen en activeren, dus je hebt wel ‘iets van een cadeautje’ nodig. Dat mag ook ‘gewoon’ een whitepaper zijn. Of een PDF met je vijf beste tips.
Achteraf kun je daar altijd een betere versie van maken. Met onze tips, wellicht.

Maar zorg nu eerst maar eens dat je van de grond komt. Moet je eens kijken wat dát met je bedrijf doet!

Scroll naar boven