FunnelFlow...AutoMagisch

FunnelFlow gaat niet over mij, niet over jou maar over jouw ideale klant. Over haar reis van het punt waar ze NU is naar het punt waar ze WIL zijn.
Over haar obstakels, pijn, frustratie. Over haar transformatie. Over haar overwinning op zichzelf en haar behaalde resultaat.

Het gaat over de manier om jouw boodschap recht in het hart van jouw ideale doelgroep te krijgen.
En die manier begint bij JOU!

Met max 5 andere ondernemers en mijzelf om mee te sparren zodat je tijdens het programma al je eerste leads en betalende klanten krijgt!

Er is namelijk niemand die dit beter kan dan jijzelf!
Het zít in je om je verhaal wat past bij jouw ideale klant naar boven te halen. Je moet het gaan voelen. Diep van binnen.
Het zit zelfs in je om de juiste strategie te ontwikkelen om jouw verhaal bij de juiste persoon te krijgen.

Ik help je om het eruit te halen!

Jij bent ondernemer en draait al lekker. Maar toch knaagt er iets. Je steekt best veel energie in het uitbreiden van je netwerk. Je hebt leuke gesprekken en een aantal daarvan worden ook klant. Maar hoe effectief is deze manier werkelijk voor je?
Hoe anders zou het zijn als je op een netwerkbijeenkomst bent en er komt iemand (die je niet kent) op je af: "Heej...ik vind het zó leuk wat jij doet! Ik volg je al een tijdje en hoopte al dat je hier zou zijn..." Precies. Je hoeft 'm alleen nog maar in te koppen.

Of je krijgt een email met een afspraak bevestiging. Je hebt die persoon zonder tussenkomst van jou op een persoonlijke en inspirerende manier verder geholpen, en nu wil ze graag een afspraak om te bevestigen wat ze al weet.

Dit proces. Die klantervaring. Dat mensen zonder tussenkomst van jou kennis met je maken, en het voelt alsof ze persoonlijk geholpen worden...dat wil jij ook.
Je kunt dit uitbesteden, maar je wilt het vooral zelf doen! Je wilt echt wéten hoe het werkt.

Hier is het goede nieuws. Je moet dit namelijk ook zelf gaan doen!
Je moet je strategie, je ideale klant en het verhaal dat je wilt vertellen zelf ontwikkelen.
Niemand kan dit beter dan jij!
Niemand is meer betrokken bij jouw bedrijf dan jijzelf.
Geen webdesigner, geen marketingbureau, geen tekstschrijver, geen coach of consultant geeft meer om jouw bedrijf dan jijzelf.

Maar om alles zelf uit te zoeken kost heel veel tijd. En de vraag is of je wel op de goede plek zoekt. Je raakt al snel overweldigd door alle mogelijkheden. Je staat op tientallen email lijsten, je bekijkt honderden video's en leest boeken tot je er bij neervalt.
Iedereen komt op je af met goed bedoelde adviezen. Ik ook 🙂
Je ziet door de bomen het bos niet meer. En dat is het meest frustrerende. Je weet gewoon niet waar je moet beginnen.

Bijna alles in het dagelijks leven is ingericht om je te verleiden of om je gericht verder te helpen. Je kan jouw kennismaking en verkoop proces ook inspirerend inrichten en automatiseren zodat jij meer tijd creëert voor jezelf.

Voor wie is dit programma?

Dit is voor jou als je jouw online marketing nog niet strategisch, inzichtelijk en geautomatiseerd hebt ingericht!
Je wilt dit op een persoonlijke en inspirerende manier gaan doen.

Als jij door automatiseren en segmenteren van een grote groep leads een selecter groepje potentieel ideale klanten kan maken, dan hoef je alleen maar energie te stoppen in de mensen die zichzelf hebben gekwalificeerd om JA tegen jou te zeggen en is de kans op succes dus véél groter.

Wat ik in jouw zoek is passie voor je eigen vakgebied en je klanten. Je bent op zoek naar de beste match tussen jouw oplossing en de vraag van je ideale klant. En je wilt daar eerlijk voor gecompenseerd worden. Het moet win-win zijn.
Je bent bereid hulp te aanvaarden én de commitment aan te gaan. Met jezelf en met mij. Synergie. Balans. Resultaat.

De belofte van FunnelFlow

 • check
  Een werkende Funnel die je geautomatiseerd nieuwe leads en ideale klanten oplevert
 • check
  Het inzicht om dit op te schalen of toe te passen voor een ander product of een andere doelgroep. Kortom; je wéét hoe het werkt!
 • check
  Geen ad-hoc of 'ik-doe-maar-wat' praktijken meer, maar een volwaardige strategie.
 • check
  Geen excuus meer om niet te beginnen, omdat je overweldigd bent door mogelijkheden en ideeën en daardoor het overzicht mist.
 • check
  Een duurzaam systeem inrichten wat je 'oneindig' uit kan breiden, dupliceren en optimaliseren en waar je nog jaren plezier van hebt!
 • Sparren met gelijkgestemde ondernemers waar vanaf de eerste groep al nieuwe samenwerkingen zijn ontstaan
 • It's Life Changing 🙂

Hoe het Jolanda heeft geholpen

Jolanda Wicherson, Flevoland's zakenvrouw van het jaar (2015), Coach voor Persoonlijke en Zakelijke groei is behoorlijk succesvol in wat ze doet én hoe ze het doet. Maar toch heeft ook zij veel inzichten gekregen en ziet enorme mogelijkheden om het proces nog verder te optimaliseren:

quote-left

Ik heb best een grote email lijst maar had het gevoel dat ik daar veel meer uit kon halen. Ik heb bijvoorbeeld een ondernemerstest waarbij ik 4 typen ondernemers wil 'filteren' zodat ik ze veel relevanter verder kan helpen. Dat was lastig, door beperkingen in de systemen waar ik mee werkte maar ik mistte ook het overzicht van de flow voor ieder type. Ronald heeft mij geholpen deze
routes per ondernemerstype uit te werken zodat iedereen zich persoonlijk aangesproken voelt omdat ze precies de content krijgen die bij hun uitdagingen passen. Dat levert direct meer afspraken op!

quote-right

Een Funnel...

...is een gepersonaliseerd, strategisch & technisch systeem dat vóór je werkt.
Je wilt voorkomen dat je irritant wordt.
Jij hoeft zelf pas in actie te komen wanneer iemand al weet wie jij bent en welke oplossing je biedt.
En met zijn/haar hart ook al heeft gekozen voor een JA...alleen het rationele brein wil nog even bevestiging.

Maar als je iemand écht geraakt hebt, of je oplossing is zó uniek, dan is dat vaak niet eens nodig.
Vaak bellen ze dan al heel enthousiast: "ik doe het hoor! Maar wil nog even weten ..."
...of ze bestellen gewoon. Afhankelijk van je aanbod.

Het hele proces op de automatische piloot. Zodat jij kan doen waar je goed in bent of wat direct omzet oplevert.

Zo'n proces inrichten is simpel...maar niet makkelijk!
Het helpt als jij doet wat je doet, recht uit je hart komt. Dat je kippenvel krijgt als je er over praat...en die ander dat ook voelt. Wanneer je écht een connectie maakt.

De rest is strategie en techniek. Maar dat is op te lossen.

Binnen jouw FunnelFlow kan je bijvoorbeeld:

 • check
  Je doelgroep segmenteren. Stel je hebt een sportschool en je biedt Yoga, Cardio en Krachttraining aan. Denk je dat die bodybuilders geïnteresseerd zijn in een Yoga Masterclass?
 • check
  Retargetten. Je kan een (Facebook) advertentie laten zien aan alleen mensen die een (bepaalde) pagina op je website hebben bezocht. Die hebben dus al interesse getoond en jij kan ze daarna nog relevanter verder helpen.
 • check
  Je kan volledig geautomatiseerd een serie emails sturen op basis van de acties die een bezoeker doet? Bijvoorbeeld 3x je salespagina bezocht? > hup...automatisch een email eruit met meer informatie of een aanbieding.
 • check
  Hebben ze al iets van je gekocht? Dan stuur je natuurlijk geen aanbieding meer voor datzelfde product, dat is irritant. Tenzij het een soort 'herhaalrecept' is, dan is het juist weer heel waardevol! Maar weet jouw systeem dat zodat je ze uit kan sluiten?
 • check
  Of je creëert een persoonlijke kortingscode voor iets heel waardevols op een gepersonaliseerde bedanktpagina...dat is zó cool. En jij krijgt het ook als jij je aanmeldt voor FunnelFlow 🙂

En zo kan ik nog even doorgaan. En dat doe ik ook. Tijdens het FunnelFlow programma. En dan kan ik ook voorbeelden geven die bij jouw persoonlijke situatie passen!

Blauwdruk voor succes...

Het is nog nooit zó makkelijk geweest om met jouw verhaal zichtbaar te zijn. Maar omdat het zo makkelijk is, is er veel ruis en is het nog nooit zó moeilijk geweest om jouw verhaal bij je ideale klant binnen te laten komen.

Er is geen blauwdruk voor succes (dan zou iedereen het doen), maar (te) weinig succes is het gevolg van de volgende 3 elementen:
1) Geen heldere strategie voeren
2) Onvoldoende kennis van de techniek om deze strategie te implementeren
3) Een trainer/coach die aanvoelt wat jij nodig bent én op welk moment. Die jou triggert, motiveert en aan de juiste knoppen draait

En dát is mijn sterkte punt...

Mijn naam is Ronald Jagt. En ik kan jou helpen om de beste versie van jezelf te koppelen aan de klant waar jij het liefst mee wil werken. Het verhaal van jouw klant wordt jouw verhaal.

Ik 10 jaar lang besteedde ik 100% van mijn tijd aan Done FOR You opdrachten, en dat businessmodel begon te knagen. De opdrachten werden steeds groter en minder makkelijk te managen.
Het leverde soms meer stress dan plezier op. Ik zat aan mijn plafond.
Daarom is het roer om. Vanaf nu wordt het Done WITH You!
FunnelFlow: een groepsprogramma voor meer leads en ideale klanten op de automatische piloot

Een programma voor de ondernemer die het heel graag zelf wil doen. Maar in de praktijk blijkt het gewoon té lastig voor je om het zonder hulp of begeleiding te doen.
Een online cursus werkt niet goed genoeg. Je hebt de vertaalslag nodig naar jouw situatie!
Je moet de mogelijkheden begrijpen en zien.
Dat inzicht mist bij jou, omdat je er simpelweg te weinig van weet. Technisch maar ook strategisch.
En dat is maar goed ook...want het is je vak niet. Jij moet je uren aan andere taken besteden!
Het gevolg is dat je er wel aan begint, maar ergens in het proces haak je af.

En daar help ik jou!
Ik neem je mee op jouw Digitale Marketing Reis en zorg dat je mét succes de eindstreep haalt.

Voor jou is alleen theorie niet voldoende om er écht een vervolg aan te geven. De theorie klinkt aannemelijk en best logisch als je het hoort, maar als je dan zelf voor dat lege scherm zit valt het toch vies tegen. Een beetje hulp van de expert is dan welkom.

Weet je eigenlijk nu al dat je er zonder sparren, coaching en accountability niet zelf uitkomt, omdat het gewoon niet eenvoudig is om je Funnel strategisch uit te werken?

Let op! Slechts 6 plekken per groep. Persoonlijke aandacht!

Met max 5 andere ondernemers en mijzelf om mee te sparren zodat je tijdens het programma al je eerste leads en betalende klanten krijgt!

quote-left

Dankzij de FunnelFlow training hebben wij focus en richting voor onze online marketing activiteiten. Niet online met losse flodders schieten, maar gerichte acties door het efficiënt en effectief inzetten van marketing tools. Je krijgt inzicht in wanneer iets wel of niet de doelgroep aanspreekt en je kunt daar op sturen. Dit was voor ons het ontbrekende stukje kennis, waardoor we onze online activiteiten niet van de grond kregen. Daar is nu zichtbaar verandering in gekomen. 

quote-right

Jolanda de Kruijf

SAM Assistants

quote-left

Ronald heeft me enorm geholpen door de juiste combinatie tussen marketing strategie en technische mogelijkheden te bieden, wat me enorm veel tijd en moeite scheelt op marketing gebied.
De belangrijkste les: geen platte verkoop maar een waardevol proces voor mijn klanten, dat voor mij uiteindelijk ook de gewenste klanten en resultaten oplevert. Ronald is tevens een soort van stok achter de deur om je marketingacties echt uit te voeren.

quote-right

Meine de Vlugt

Brainfitness

quote-left

Het volgen van de opleiding bij Ronald heeft mij veel meer gegeven dan het bouwen van een funnel alleen.
Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven, daadkracht en flow om nog meer te werken aan mijn business. Ronald ziet waar mijn pijnpunten liggen en door het stellen van de juiste vragen, ligt er al snel een concreet actieplan klaar.

quote-right

Susanne Mosselveld

Instagram Consultant

FunnelFlow is een compleet online marketing programma waarbij je eenvoudig begint, maar daarna oneindig op kan schalen.

Doel van het FunnelFlow programma:

Je (eerste) Funnel levert jouw je eerste constante stroom aan nieuwe leads en ideale klanten op én geeft je een solide basis om op verder te borduren. Plus een rugzak vol inzichten. Eén van de meest waardevolle zal waarschijnlijk zijn dat je het simpel moet houden. Less is more.

Een ander inzicht kan zijn dat je er achter komt dat je met systemen werkt waarmee je een Funnel niet optimaal kan inrichten, segmenteren, personaliseren en automatiseren. Je kunt dan bij mij terecht voor objectief advies.

Geen systeem is heilig!

Daarom claim ik ook de enige Platform-onafhankelijke Funneltraining in NL aan te bieden.
Dat betekent dat je bij mij niet vast zit aan een platform wat bij de training geleverd wordt. En dit is KEY voor als je in de toekomst verder wilt groeien!
Alles-in-1 systemen hebben veel voordelen, maar ook essentiële nadelen.
Er is niks irritanter dan vast te zitten in/aan een systeem wat jouw belemmert. Of nog erger, waarvan je geen controle hebt over de inhoud of de uitkomst.

Voorbeeld: een community op Facebook is handig, maar je bent geen eigenaar van je eigen inhoud. En je hebt geen controle over de mogelijkheden. Zorg dat je niet van een platform afhankelijk bent.

De ENIGE
Platform-onafhankelijke
Funneltraining
in NL!

Ik werk natuurlijk wel met bepaalde systemen die ik na uitgebreid testen zorgvuldig hebt samengesteld (altijd op basis van prijs/kwaliteit verhouding). Geen product-promotie op basis van 50% commissie of dat soort praktijken. Gewoon transparant en eerlijk advies.

Als jij ook met die systemen werkt (of gaat werken), dán kan ik je het beste helpen. Werk je met systemen waarmee het ook kan (opties genoeg) dan is dat ook prima. Maar als je dan een technische vraag hebt is de kans kleiner dat ík je daarmee kan helpen.

Zet de basis op en zorg dat het werkt. Op basis van feedback pas je het e.e.a. aan. Als dat werkt, kan je uitbreiden/opschalen. Pas als dat ook goed werkt kan je kijken of je een Funnel voor een ander product of een andere doelgroep kan maken, als je die hebt. Eerder niet!

FunnelFlow voelen en beleven?

Alles wat je moet weten staat op deze pagina. Maar je gaat het ook voelen als je het mij hoort zeggen...

Als deelnemer aan het FunnelFlow programma krijg jij GRATIS 2 exclusieve bonussen

BONUS 1: WordPress van A > Z

De complete WordPress Website-cursus ter waarde van €395.-

Je website is het centrale punt in jouw (funnel)systeem.
Het hebben van een website op zich is nutteloos. Tenzij het een specifiek doel heeft. En dat doel ga je vinden wanneer je jouw strategie ontwikkelt.

Elke actie binnen je strategie komt bij je website uit. Daar vind de conversie plaats. Van gratis tot high-end.

Je verhaal zorgt er voor dat iemand JA zegt. Je website geeft structuur aan je verhaal én handelt het proces technisch af.
Het is dus héél belangrijk dat dit goed werkt.

In deze cursus leer je hoe je technisch alles aan elkaar knoopt, hoe je jouw email systeem en social media koppelt, je Analytics, je pagina opmaak en nog veel meer...

BONUS 2: Active Campaign Email marketing en Automation

De complete ActiveCampaign-cursus ter waarde van €395.-

ActiveCampaign is een TAG-based email systeem waarmee je makkelijk je 'ouderwetse' nieuwsbrief kan versturen, maar nog veel beter geautomatiseerde emails op basis van de actie die jouw lezer doet zoals het klikken op een link of 3x je verkooppagina bezoeken.

Je kan het zo inrichten dat je lezer zelf bepaalt welke content die krijgt, en in welk tempo.
Deze eigenschappen zijn uniek voor zo'n systeem.

En voor jou. Want je bedient je lezer precies met de inhoud waar die zelf om heeft gevraagd.

En hoewel het FunnelFlow programma platform-onafhankelijk is opgezet, heb ik natuurlijk wel een voorkeur voor systemen waar ik mee werk. Wanneer jij echt wel hulp nodig denkt te hebben, dan raad ik je aan om ook met deze systemen te gaan werken. Je kan dan letterlijk elke stap namaken die ik als voorbeeld geef.
BONUS! Je krijgt dan zelfs complete templates en AC Automations die je met 1 klik kan installeren van mij er bij!
En ook hier over kan je al je vragen in de Community kwijt.

Veelgestelde vragen/opmerkingen:

Eerst een vraag aan jou...

Is dit wel het goede moment voor mij?

Ik heb mijn aanbod nog niet helder. Is dat handig?

Hoe ziet de inhoud van het programma er uit?

Live Dagen en Zoom Calls

Online leeromgeving

Community

Techniek

Accountability

Ik heb een volle agenda

Het is mij te ver

Ik vind het te duur

Ik ben om Ronald, ik doe mee!

Oké. Dat is cool. Maar ik vertel je eerst nog even dit.
1 oktober heb ik besloten om dit programma te gaan maken. Ik weet precies hoe ik het zelf uit moet voeren, maar daarmee heb je nog geen programma. Dus heb ik jou nodig om mij te helpen!
Ik nodig je uit om samen met mij en maximaal 5 andere deelnemers het programma vorm te geven. De eerste groep is al bezig en is razend enthousiast. Als 'tegenprestatie' krijg je van mij een flinke korting op de reguliere prijs van €1900 die per 1 januari gaat gelden.
Die korting loopt terug bij elke volgende groep. Dus een snelle beslisser heeft meer voordeel. Best logisch eigenlijk.

1 ding. Jij krijgt het volwaardige pakket wat de deelnemers in latere groepen ook krijgen. Desnoods doen we er wat langer over of krijg je een extra Live dag. Dit is ons avontuur 🙂
Zelfs als je denkt dat je nu krap qua tijd zit, is het misschien toch interessant om direct aan te haken. Het programma is nog voor een deel in ontwikkeling en jij bent daar dan mede verantwoordelijk voor. Mijn dank is groot.

WorkFlow inschrijven:
Zodra jij je inschrijft sta je op de shortlist. Dit is dus nog geen definitieve deelname en je hoeft ook nog niks te betalen.
Vervolgens boek je een Strategiegesprek via de online agenda. We gaan dan een half uurtje kennismaken, kijken waar jij staat en hoe je het meeste uit het programma kan halen. Ik ben gewoon ook heel nieuwsgierig naar wat jij doet.

Zodra de groep gevuld is stuur ik een datumprikker voor de Live dagen. Zodra die ingevuld is starten we met het programma.
Module 1 doe je thuis (maak je borst maar nat) en daarna volgt de eerste Live dag.

Ik spreek je snel!

1100

01


Bèta Groep nov18

Geheel verzorgd. De 2de Bèta groep voor slechts €1900 €1100.
Met max 5 andere ondernemers en mijzelf om mee te sparren zodat je met een werkende Funnel naar huis gaat!

 • 4 LIVE dagen in Sneek
 • Live Online groep video Calls
 • Online leeromgeving voor techniek
 • Online community voor al je vragen

1500

02


Bèta Groep dec18

Geheel verzorgd. De 3de Bèta groep voor slechts €1900 €1500.
Met max 5 andere ondernemers en mijzelf om mee te sparren zodat je met een werkende Funnel naar huis gaat!

 • 4 LIVE dagen in Sneek
 • Live Online groep video Calls
 • Online leeromgeving voor techniek
 • Online community voor al je vragen

1900

03


Groep januari 2019

Geheel verzorgd. De 1ste groep van het nieuwe jaar voor €1900.
Met max 5 andere ondernemers en mijzelf om mee te sparren zodat je met een werkende Funnel naar huis gaat!

 • 4 LIVE dagen in Sneek
 • Live Online groep video Calls
 • Online leeromgeving voor techniek
 • Online community voor al je vragen
Scroll naar boven