FunnelDag...Magisch

De FunnelDag is voor ondernemers die al van alles doen maar niet op een strategische en inzichtelijke manier aan een constante stroom van nieuwe, potentieel ideale klanten komen.
Heb jij het idee dat je veel meer uit je (bestaande) doelgroep kan halen? Ontbreekt bij jouw ook een logisch systeem?
Segmenteer jij je doelgroep zodat je ze relevantere informatie kan sturen? Zou jij de opvolging ook (beter) willen automatiseren?

Geheel verzorgd voor slechts €250. Met max 9 andere ondernemers en mijzelf om mee te sparren zodat je écht met resultaat naar huis gaat!

Wat is een Funnel en wat kan je er mee?

Een Funnel is een strategische verbinding van meerdere systemen waarbij je jouw aanbod op een logische manier aan jouw ideale doelgroep aanbiedt.

In de eerste stap laat je zien wie je bent en wat je doet en geef je informatie met veel waarde weg. Elke stap daarna is een logisch vervolg voor de lezer en brengt hem/haar een stuk dichter bij het ideaalbeeld of de oplossing voor zijn/haar probleem.

Vergelijk het met het bouwen van een huis: Eerst de fundering, dan de muren, vloeren en het dak. Vervolgens het installatiewerk en daarna de afwerking met ramen, deuren, schilderwerk en de plaatsing van de keuken en badkamer.
Allemaal in logische volgorde. Verschillende systemen op elkaar afgestemd die samen 1 geheel vormen: jouw (t)huis.

Binnen het FunnelSysteem kan je bijvoorbeeld:

 • check
  Je doelgroep segmenteren. Stel je hebt een sportschool en je biedt Yoga, Cardio en Krachttraining aan. Denk je dat die bodybuilders geïnteresseerd zijn in een Yoga Masterclass?
 • check
  Retargetten. Je kan een (Facebook) advertentie laten zien aan alleen mensen die een (bepaalde) pagina op je website hebben bezocht. Die hebben dus al interesse getoond en jij kan ze daarna nog relevanter verder helpen.
 • check
  Je kan volledig geautomatiseerd een serie emails sturen op basis van de acties die een bezoeker doet? Bijvoorbeeld 3x je salespagina bezocht? > hup...automatisch een email eruit met meer informatie of een aanbieding.
 • check
  Hebben ze al iets van je gekocht? Dan stuur je natuurlijk geen aanbieding meer voor datzelfde product, dat is irritant. Tenzij het een soort 'herhaalrecept' is, dan is het juist weer heel waardevol! Maar weet jouw systeem dat zodat je ze uit kan sluiten?
 • check
  Of je creëert een persoonlijke kortingscode voor iets heel waardevols op een gepersonaliseerde bedanktpagina...dat is zó cool. En jij krijgt het ook als jij je aanmeldt voor de FunnelDag :)

En zo kan ik nog even doorgaan. En dat doe ik ook. Op de FunnelDag. En dan kan ik ook voorbeelden geven die bij jouw persoonlijke situatie passen!

Na 1 dag ziet jouw Funnel er dan Strategisch en inzichtelijk zo uit...

De Funnel Van MarketingFans uitgewerkt

Klik op de afbeelding om mijn  Funnel in vol ornaat in PDF te openen. Hoe transparant is dat!

Funnel: De route die jouw ideale klant aflegt van ontdekken naar overwegen naar beslissen.

De meeste ondernemers hebben geen gesegmenteerde klantfunnel die geautomatiseerd ideale klanten oplevert. Hoor jij daar bij?

 • check
  Weet jij hoe de route van jouw ideale klant van eerste contact tot aankoop bij jou verloopt? 
 • check
  Heb jij die route strategisch uitgedacht? En heb je alle antwoorden klaar die iemand heeft op elk moment op die route?
 • check
  Of nóg beter; geef jij het antwoord al voordat ze zelf de vraag bedenken?!
 • check
  Segmenteer jij je contacten zodat je ze alleen relevante informatie verstuurd? Of krijgt iedereen dezelfde email?
 • check
  Stuur jij wel eens volledig geautomatiseerd een serie emails naar een specifieke doelgroep waarbij je ze in elke mail steeds verder overtuigd dat jij de ideale oplossing hebt voor hun 'probleem'?

Voor de meeste ondernemers is alleen theorie niet voldoende om er écht een vervolg aan te geven. De theorie klinkt aannemelijk en best logisch als je het hoort, maar als je dan zelf voor dat lege scherm zit valt het toch vies tegen. Een beetje hulp is dan welkom.

Weet je eigenlijk nu al dat je er zonder sparren en coaching niet zelf uitkomt, omdat het gewoon niet eenvoudig is om je Funnel strategisch uit te werken?

Let op! Slechts 10 plekken per FunnelDag. Persoonlijke aandacht!

In 1 dag je Funnel Strategisch en inzichtelijk helder! Bedenk eens wat dat je op kan leveren.

Jolanda Wicherson - Persoonlijke Groei

Hoe het Jolanda heeft geholpen

Jolanda Wicherson, Flevoland's zakenvrouw van het jaar (2015), Coach voor Persoonlijke en Zakelijke groei is behoorlijk succesvol in wat ze doet én hoe ze het doet. Maar toch heeft ook zij veel inzichten gekregen en ziet enorme mogelijkheden om het proces nog verder te optimaliseren:

quote-left

Ik heb best een grote email lijst maar had het gevoel dat ik daar veel meer uit kon halen. Ik heb bijvoorbeeld een ondernemerstest waarbij ik 4 typen ondernemers wil 'filteren' zodat ik ze veel relevanter verder kan helpen. Dat was lastig, door beperkingen in de systemen waar ik mee werkte maar ik mistte ook het overzicht van de flow voor ieder type. Nu is dat veel inzichtelijker.

quote-right

Hoe ziet het programma er uit:

9:15 - Inloop

9:30 - Welkom en voorstelrondje. Wie ben jij en waar wil je een Funnel voor inrichten?

10:00 - Klein stukje theorie. Waarom een Funnel, welke stappen zijn er en welke zijn voor jou (op dit moment) belangrijk. Hoe werkt het FunnelBord en hoe gebruik je de FunnelCards.

10:30 - Op basis van het huiswerk wat je hebt gedaan knallen we er gelijk in en ga jij je FunnelCards 1-voor-1 invullen en op jouw eigen FunnelBord hangen. In logische volgorde. Je krijgt er een handleiding bij. Ondertussen ga ik aan de koffie :)
Het doel is dat we vóór de lunch je bord in grote lijnen gevuld hebben.

11:00 - Korte pauze (10 minuten)

12:30 - Lunch (heb je dieetvoorkeuren, geef die dan even aan via de email)

13:15 - We gaan weer richting ons bord.

13:30 - Ná de lunch nemen we de tijd om je bord door te nemen. Eerst gezamenlijk, daarna in groepjes. Het is voor iedereen nieuw, dus je zult vast vragen hebben. Die plooien gaan we dus eerst glad strijken en daarmee ga jij je FunnelBord Finetunen.

14:30 - In 3 groepjes bespreek je elkaars Funnel. De inzichten die je van je medeondernemers krijgt zijn vaak super waardevol. Zelf heb je vaak het idee dat iets heel logisch is, maar is dat voor jouw doelgroep ook zo?
Ondertussen doe ik ook nog mee hoor! Ik doe namelijk waar ik het beste in ben: Luisteren. Even wachten (daar moet je even aan wennen)...en dan kom ik met een oordeel of een mega-helder inzicht. In ieder geval iets waar je mee verder kan. En mocht je toch vastlopen, ook dan verzin ik een oplossing!

16:00 - Cup-a-soup. Nah...niet echt, maar we stappen wel even bij ons bord vandaan. We gaan even rustig zitten en 'hebben het er nog even over'.
Waar loop je nog tegenaan? Wat vond je echt lastig? Wat is je grootste inzicht tot nu toe. Ga je straks voldaan naar huis? Waar wil je nog opheldering over?

16:30 - De laatste sprint. Nog 1x de puntjes op de i. Hoe zorgen we er voor dat als je morgen wakker wordt, het voor jou duidelijk is wat je te doen staat.

17:00 - This is it. Best een pittige dag, dat had ik je al beloofd. Schrik niet als je vannacht FunnelDromen krijgt, Farina kreeg ze ook :)
Je krijgt je resultaat mee naar huis. De Magische FunnelFolie + je Gevulde Cards en een paar reserve om het thuis eventueel aan te vullen of te veranderen. Je maakt even een foto van de indeling, dan haal je de kaarten er af en thuis hang je de folie gewoon op een deur en hang je de kaarten weer op z'n plek. De kleefkracht van het FunnelFolie is niet oneindig, dus je krijgt ook een reservevel mee. En op verzoek een adresje waar je eventueel de folie zelf kan bestellen.

Doel van de Dag:
Je eerste Funnel levert jouw je eerste constante stroom aan nieuwe potentieel-ideale-klanten op én geeft je een solide basis om op verder te borduren.
Plus een rugzak vol inzichten. De meest waardevolle zal waarschijnlijk zijn dat je het simpel moet houden. Less is more.
De meest 'vervelende' kan zijn dat je er achter komt dat je met systemen werkt waarmee je een Funnel niet optimaal kan inrichten, segmenteren en automatiseren. Je kunt dan bij mij terecht voor objectief advies. Geen systeem is heilig! Maar ik werk natuurlijk wel met bepaalde systemen die ik na uitgebreid testen zorgvuldig hebt samengesteld (altijd op basis van prijs/kwaliteit verhouding). Geen product-promotie op basis van 50% commissie of dat soort praktijken. Gewoon transparant en eerlijk advies. Als jij ook met die systemen werkt (of gaat werken), dán kan ik je het beste helpen. Werk je met systemen waarmee het ook kan (opties genoeg) dan is dat ook prima. Maar als je dan een technische vraag hebt is de kans kleiner dat ík je daarmee kan helpen.

Zet de basis op en zorg dat het werkt. Op basis van feedback pas je het e.e.a. aan. Als dat werkt, kan je uitbreiden/opschalen. Pas als dat ook goed werkt kan je kijken of je een Funnel voor een ander product of een andere doelgroep kan maken, als je die hebt. Eerder niet!

Impressie van de FunnelDag

Laat mooi zien hoeveel interactie er is en deelnemers geven zelf antwoord op de vraag of, en voor wie deze dag geschikt is.

Voor wie is deze dag?

Voor de ondernemer die al met online marketing bezig is. Die al een website heeft, die al eens een nieuwsbrief stuurt en ook op social media aanwezig is.
Maar...die dit alles nog niet strategisch, inzichtelijk en geautomatiseerd heeft ingericht!

Als jij door automatiseren en segmenteren van een grote groep potentiële klanten een selecter groepje potentieel IDEALE klanten kan maken, dan hoef je zelf veel minder energie in je leads te stoppen en is de kans op succes ook nog eens véél groter. Win Win.

Dus. Iedere ondernemer die een oplossing heeft. Van eenpitter tot MKB tot multinational.
Hoewel ik betwijfel of die laatste groep óók bij mij komt :) Maar ze zijn welkom!

Waarom is het een no-brainer om aan deze FunnelDag mee te doen?

 • check
  Je krijgt in 1 dag je ideale-klant Funnel strategisch én inzichtelijk helder.
 • check
  Met dat inzicht heb je direct een plan (van aanpak). Gebruik je andere partijen die bv je content maken dan is direct duidelijk wat, en vooral hoeveel, ze moeten doen.
 • check
  Geen ad-hoc of 'ik-doe-maar-wat' praktijken meer, maar een volwaardige strategie.
 • check
  Geen excuus meer om niet te beginnen, omdat je overweldigd bent door mogelijkheden en ideeën en daardoor het overzicht mist.
 • check
  Een duurzaam systeem inrichten wat je 'oneindig' uit kan breiden, dupliceren en optimaliseren en waar je nog jaren plezier van hebt!

Als deelnemer aan de FunnelDag krijg jij GRATIS 2 exclusieve bonussen

BONUS 1: Het Digitale FunnelBord

De Digitale versie van het FunnelBord + mini-cursus ter waarde van €49.-

Daarmee heb je de keus om je Funnel digitaal te perfectioneren of gewoon verder met je FunnelFolie en FunnelCards te werken.
Zelf vind ik de Digitale versie heel fijn werken, maar dat komt omdat ik het resultaat al heb gevisualiseerd als ik er mee bezig ben.
Ik ben een beelddenker. Maar dat is niet voor iedereen gelijk.
Aan jou de keus welke je fijner vindt.

Als je snel grote stappen maakt met je Funnel heb je ook nog de mogelijkheid om de FunnelUpgrade aan te schaffen. Daarmee wordt nóg verder uitgediept welke elementen je aan je Funnel toe kan voegen.

BONUS 2: FunnelFollowUp

Een GRATIS FunnelFollowUp Skype- of telefoongesprek van maximaal 60 minuten ter waarde van €99.-

Na de FunnelDag krijg je sowieso een (geautomatiseerde) opvolg-email waarin ik je vraag wat je van de dag vond en geef ik je nog wat tips om in actie te komen en je Funnel daadwerkelijk te gaan implementeren.

Daarnaast stel ik nog een paar vragen om je te segmenteren zodat ik weet hoe ik jou het beste verder kan helpen.
Misschien was de dag wel zo'n succes voor je dat je mijn hulp helemaal niet meer nodig bent. Helemaal fantastisch!

Zo niet, dan bied ik je de mogelijkheid om een gesprek met mij in te plannen om te kijken welke vervolgstappen voor jou nodig zijn om te zorgen dat jouw Funnel daadwerkelijk een succes wordt!

Daarmee wordt de waarde van de FunnelDag bijna 'verdubbeld'. En dan reken ik de input van je mede deelnemers niet eens mee.

Veelgestelde vragen/opmerkingen:

Eerst een vraag aan jou...

Is dit wel het goede moment voor mij?

Ik heb mijn aanbod nog niet helder. Is dat handig?

Ik kan niet op die datum

Het is mij te ver

Ik vind het te duur

Ik ben om Ronald, ik doe mee!

Geheel verzorgd voor slechts €250. Met max 9 andere ondernemers en mijzelf om mee te sparren zodat je écht met resultaat naar huis gaat!

Scroll naar boven