Over Ronald

Ik ben Ronald Jagt. Ik geniet van de vrijheid van het ondernemen. Websitebouwer van origine. Maar liever dan dat: sparringpartner voor online marketing. Uitvinder van creatieve content. Bouwer van technische systemen die samen funnels vormen.

Bovenal ben ik ondernemer die andere bevlogen ondernemers wil helpen om hún business aan de man te brengen.

Eerst de aandacht, dan de interesse, dan het verlangen en tenslotte de actie. Het al-oude AIDA-model; maar dan geheel ingericht met moderne automatisering.

Ronald Jagt - Funnel Architect

Hard werken, maar vooral hard genieten

Ik werk met starters, éénpitters en directeuren van gerenommeerde bedrijven.
Of ze nu twee man personeel hebben of drie afdelingen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze enthousiast zijn over hun bedrijf. Zo enthousiast dat ze echt willen doen wat nodig is. Dat ze durven proberen, doorgaan als het eng wordt, en bijstellen totdat we de echt rijpe vruchten kunnen plukken van onze inspanningen.

Waar ik een hekel aan heb?

Aan sleuren, trekken, leuren. Het leven, en ondernemen, is zoveel leuker dan dat!
Zo moet het ook zijn, vind ik. Dat je werk zo leuk is dat je het met plezier doet. Dat je energie krijgt van leuke klanten, dat je mooi werk maakt, trots bent op het resultaat. Dat je werk je energie geeft, en dat je marketing daarvoor zorgt.
Hard werken, maar vooral hard genieten! Oók tijdens werktijd, dat voorop!

Privé mag het net zo leuk zijn

Ik ben echtgenoot, vader, inwoner van Sneek en oprichter van de 101-dagenchallenge. In mijn vrije tijd rij ik in onze cabrio, en ik probeer zo vaak mogelijk even bij te tanken bij vrienden in Spanje.

Ik ben rustig en kan goed luisteren. Zo goed, dat je bij het eerste gesprek misschien denkt: ‘mmm, zit ik hier wel goed?’.
Maar watch me. Bij het tweede gesprek staat jouw halve trein al op de rails.

Zelf ervaren?

Je eigen systeem bouwen en zorgen voor een continu stroom van nieuwe mensen die al grote interesse hebben in jouw product?
Bekijk mijn aanbod.

Meerijden?

Of bel voor een afspraak als je denkt dat we voor langere tijd moeten gaan samenwerken. Als het mooi weer is, kom ik in de cabrio naar je toe

Scroll naar boven