Startklaar pakket

Snel meer ideale klanten?

Wil je ook zo graag meer klanten, meer continuïteit in je omzet en vooral meer plezier? Weet je zeker dat je gewoon een hele goede partij bent voor jouw doelgroep, en ben je eigenlijk best teleurgesteld omdat ze je blijkbaar maar niet weten te vinden?
Dan kan ik jou helpen.

Want jij hebt mij gevonden, doordat ik jóu heb gevonden. Ik kan jou ook leren hoe je zorgt dat jij klanten trekt.

MarketingFans klantenfunnel - Inbound Marketing

De juiste boodschap,
op het juiste moment,
bij de juiste persoon

Dát is waar het om draait! En dat is wat je absoluut nodig hebt om al die andere mooie reclame-uitingen, je online zichtbaarheid en je netwerkborrels, effectief te krijgen. En met effectief bedoel ik: dat mensen jou bellen, dat ze al weten wat je doet en dat dolenthousiast met jou willen overleggen of ze nu al kunnen starten, of volgende week. Dán wordt het leuk werken!

Wat heb je nodig?

Technisch: drie dingen. Je website, een mailsysteem en (social media) advertenties.

De crux:

Ze moeten aan elkaar gekoppeld zijn. Strategisch uitgedacht. Dus niet gelijk op een eerste date over trouwen praten.
Maar ook niet verlegen vragen blijven stellen zonder ooit wat over jezelf prijs te geven.

Waar gaat het mis?

Waarschijnlijk heb je nu die drie systemen al, maar werken ze volkomen los van elkaar. Hoogstwaarschijnlijk heb je ook nog nooit bedacht hoe je die verschillende dingen strategisch kunt verbinden. Zodat je social media gebruikt om te prikkelen, je mails voor interactie, je website om te bevestigen en je gratis weggever om het vertrouwen te geven. En dan alles consistent in dezelfde lijn, met steeds gedetailleerder informatie. De caravanbezitter mag vanaf nu alleen nog handige tips voor zijn caravan ontvangen, en nóóit meer die nieuwsbrief met tips voor zowel tent, vouwwagen als camper. Klinkt logisch, maar gaat vaak fout.

Ben je toe aan echte actie?

Heb je al van alles geprobeerd? Draait je bedrijf maar wil je méér? En wil je je energie en kennis richten op de mensen die graag met jou willen werken, in plaats van halve dagen te besteden aan allerlei marketingacties die niets opleveren?

Ik kan je helpen

Ik zet het hele systeem technisch voor je op, inclusief nieuwe website, en koppel alles technisch aan elkaar. Ondertussen zet jij de teksten en de foto’s, pdf’s en gratis weggever voor me klaar, waar ik je alles over uitleg.

Ik zet ze online. Je eerste trein staat klaar om klanten op te halen.
Je nodigt ze uit om mee te rijden (automatisch), ze rijden een stukje mee en stappen uit. Anderen rijden langer mee en krijgen nog een uitnodiging van jou, ook automatisch, voor weer een ritje samen.
De mensen die nog eens meegaan, krijgen een nóg leukere mailtje van jou. En zijn ze enthousiast en willen ze echt alles weten, dan komen ze naar je hoofdstation en melden ze zich bij het loket.

Dán pak jij het over, want van daaraf is het leuk!

Wat is jouw investering?

Dat hangt ervan af. Ik heb een aanbod voor echte doe-het-zelvers, voor ondernemers die graag willen dat ik de kar trek, en een tussenaanbod.
Wat je nu leest, is mijn tussenaanbod voor € 2500.

Dat pakket levert deze voordelen:

  • Je doet veel zelf, maar je laat de techniek aan mij over
  • Je levert zelf je materiaal, maar je hebt mij wel als klankbord
  • In zes weken (gemiddeld) heb ik jouw website gebouwd en mooi afgewerkt, staan jouw teksten achter de schermen gaan en kun je de eerste trein in gang zetten

En na die zes weken?

Dan heb je gegarandeerd de smaak te pakken. Je hebt één enthousiaste lead aan de telefoon gehad, twee of drie. En dat smaakt naar méér.
Geen probleem, want alles wat jij doet is je ‘trein’ kopiëren, aanpassen zodat het past bij jouw andere dienst of product, en trein 2 in gang zetten. Die brengt ook zijn eigen klanten mee. Zet mensen halverwege af die niet verder willen. En brengt de echte die-hards bij jou aan je loket.
Leuk? Heel leuk!

MarketingFans klantenfunnel - Inbound Marketing

Duurzaam en onderhoudsarm

Dit systeem werkt. Je ziet het de grote jongens overal doen, omdat het nodig is.

Via SEO en Adwords kun je je suf betalen, maar je bereikt hoe dan ook alleen de mensen die jou al zoeken. Hoeveel zullen dat er zijn? Drie, hooguit vijf procent?
En die hadden je met alleen een telefoonboek misschien ook wel gevonden.

Wat doet een funnel?

Met een funnel zoals ik die opzet, kom je in beeld met boodschappen die ook interessant zijn voor de mensen die jou nog niet zoeken. Die misschien nog niet eens weten dat jij hen kunt helpen. Of ze willen wel hulp, maar ze stellen het zoeken uit. Daar ga je met je SEO.​​​​

En die techniek?

Met een systeem dat bijhoudt welke persoon geïnteresseerd is, voorkom je dat je blijft richten op mensen die niets voor jou voelen. Je laat de automatisering bepalen, dus eigenlijk bepaald iemand zelf, of hij of zij nog een boodschap van je krijgt, en welke boodschap dan. Je kunt ze een messcherpe aanbieding sturen die het bijna onmogelijk maakt om te weigeren.. of je kunt je systeem zo inrichten dat je heel zacht en smoothly aanstuurt op een samenwerking. Dat bepaal je zelf!

Wat doe je niet zelf?

  • Je hoeft je systemen niet te kiezen, want ik heb de beste en betaalbare systemen al voor je geselecteerd en ik zorg voor alle updates en het onderhoud.
  • Je hoeft niet te bouwen, want die hele website zet ik voor je op, ik zet je teksten erin en jouw foto’s en schaaf alles bij in overleg met jou.
  • Je hoeft niets te koppelen, want dat doe ik. Google Ananlytics, je nieuwsbrief, je hosting en provider en dingen als je Facebook-pixel: dat doe ik voor je. Daarna is het een kwestie van knippen, plakken en aanpassen voor een tweede ‘trein’.
  • Je hoeft niets te onthouden, want alle instructies en uitleg staan ook in mijn online programma. Je krijgt gratis toegang tot dat programma, zodat je ook een jaar later nog terugzoeken hoe je dat ook alweer deed, die aanpassingen.

Er is één ‘maar’

Ik doe wel veel in dit programma, maar je moet het wel zelf doen. Ik zoek ondernemers die écht beseffen dat het niet werkt als je los van elkaar, steeds maar van alles doet. Ondernemers dus die echt wel weten wat een website is, die misschien al tijden op social media zitten of al jaren nieuwsbrieven versturen. Ondernemers die een goede dienst bieden, en al menig tevreden klant als grote ambassadeur hebben. Alleen, met alleen mond-tot-mondreclame kom je er niet. En als mensen niet weten dat jij hun kunt helpen, komen zij ook niet bij jou. Je krijgt de kans niet eens om ze te informeren…

Wil je het anders en twijfel je hoe?

Vraag mijn quick scan aan. Jij doet je verhaal en ik luister. Schrik niet als ik veel stil ben . Na vijftien minuten geef ik mijn mening over waar jij, volgens mij dan, zou moeten beginnen om het beter op de rit te krijgen. Het kan zijn dat ik je verwijs naar het startklaar pakket waar je zojuist alles over hebt gelezen. Maar het kan ook zijn dat ik je aanraad om wat anders te doen, je oor te luisteren te leggen bij een andere expert of nog even te wachten tot je wel voldoende budget hebt. Als ik je mijn aanbod adviseer, weet je ook echt zeker dat ik erin geloof dat elke euro die je erin stopt, er ook weer uitkomt. In veelvoud. Ik heb zo’n vermoeden dat je dat nog niet eerder hebt ervaren.

CTA

Samen overleggen?

Schrijf je in en start direct met de ‘serious stuff’. In het Nederlands hoor, don’t worry.

Eerst proeven?

Dan sla met de challenge twee vliegen in één klap. In 5 dagen laat ik je zien hoe het programma werkt en zet je gelijk de basis neer.

Liever laten doen?

Of toch misschien het start-klaar-pakket waarbij we samen bedenken wat er in moet, en ik de technische details voor je regel?

Scroll naar boven